Losev

Bylock terör örgütü üyeliği için yeterli delil olacak

Videoyu Aç Bylock terör örgütü üyeliği için yeterli delil olacak
A
a

Adalet Bakanı Gül, Yargıtay'ın aldığı bir karara işaret ederek, "Bylock terör örgütü üyeliği için yeterli delil olacak" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bylock kullanıcısı olmanın ‘terör örgütü üyeliği’ne yeterli bir delil olacağını açıkladı.

Bugün AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Adalet Bakanı Gül, Bylock konusunda şunları söyledi: “Bylock ile ilgili terör örgütü olmaya yeterli delil olarak Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin verdiği karar var. Bugünlerde Yargıtay Ceza Genel Kurulu, bu kararı, temyiz incelemesi sonucu karara bağlayacak. Bu kararın önemi, Bylock’un terör örgütü mensuplarının kullandığı, terör örgütü üyesi olmaya yeter bir delil anlamında nitelik ihtiva eden karar söz konusu…”

Hakim ve savcıların Bylock kullanıcılarına yönelik çok titiz çalışma yürüttüğünü öne süren Gül, “Bu konuyla ilgili savcılara yargıya güvenelim. Türkiye’de herkes bağımsız yargıya güvensin. Bizler yasal düzenleme yapıyoruz. Hakim ve savcılarımız, bağımsızca özgürce kendi kararlarını veriyorlar” iddiasında bulundu.

‘TEK TİP KIYAFETLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR’

Adalet Bakanı Gül, ‘tek tip kıyafet’ konusuna ilişkinse şu açıklamayı yaptı: “Tek tip elbise ile ilgili konuda hükümetimizin kararlılığı var. Verilmiş bir karar var. Önceki adalet bakanımız, Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile başlayan ve devam eden çalışmalar. Teknik hazırlıklar tamamlanır tamamlanmaz, çok geç olmaksızın çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz yürürlüğe girecektir. Bu hususta çalışmalar devam ediyor.”

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.