AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, bir dizi program kapsamında Bitlis’e geldi. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükgümüş, burada partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Daha sonra Bitlis Belediyesi’ni ziyaret eden Büyükgümüş, programının devamında Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen “3 Kademe Teşkilat Başkanlığı Değerlendirme ve İstişare Toplantısı”na katılarak teşkilat mensuplarına hitap etti.

Bitlis Eren Üniversitesi'nde Ramazan Sofrası: Öğrenciler İftarda Buluştu
Bitlis Eren Üniversitesi'nde Ramazan Sofrası: Öğrenciler İftarda Buluştu
İçeriği Görüntüle

Haber Kapak Şablon (70)-18

Konuşmasında Kadim şehir Bitlis’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükgümüş, AK Parti teşkilatlarının Ramazan ayında da sahada aktif şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Teşkilatların vatandaşlarla güçlü bir bağ kurduğunu ifade eden Büyükgümüş, şöyle konuştu:

"Biz ak gençlikten yetişmiş olmaktan böylesine fedakar, böylesine cesur, kararlı, genç kardeşlerimizle bu yolda çalıştığımız için gururluyuz.AK Parti teşkilatlarımız olarak ülkemizin 4 bir yanında Ramazan programlarımızı büyük bir coşkuyla, heyecanla milletimizle buluştuğumuz her anda dayanışma ikliminin, kardeşlik ikliminin en güzel örneklerini gösterdiğimiz bir atmosferde yürütüyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Herkes evine yetişme telaşındayken AK Parti teşkilatları olarak milletimizle buluşma telaşındayız. Milletimizin sorunlarını çözmek, yaralarını merhem olmak için adeta seferberlik halinde sahada hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
Haber Kapak Şablon (62)-22

12 Mart İstiklal Marşı’nın milli marş olarak kabulünün yıl dönümüne de değinen Büyükgümüş, Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle andı. Türkiye’nin son yıllarda bölgede yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Büyükgümüş, Gazze başta olmak üzere birçok bölgede yaşanan olaylara değindi.

Büyükgümüş, "İşte ve son yıllarda bölgemizde yaşanan gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Gazze'de elhamdülillah Sayın Cumhurbaşkanımızın girişimleriyle, liderliğiyle ateşkes noktasına ulaştık. Ve ulaştığımız bu ateşkes noktası çok önemli bir aşamayı temsil ediyor. Ama geldiğimiz noktada bu bizim için yeterli mi? Hayır. Oradaki kardeşlerimizin kalıcı bir şekilde barışla, huzurla, refah içerisinde yaşantılarını sürdürmesi için bizim çok daha kararlı, çok daha güçlü adımlar atmamız lazım. Türkiye elhamdülillah dün olduğundan bugün çok daha güçlü. Ve lideriyle uluslararası gelişme Yön veren bir duruşa sahip. Ve tüm bu birikimle birlikte ateşkes noktasına geldik. Buradan daha da ileriye inşallah yine bu kutlu kadronun birlik beraberliği ile ve ortaya koyacağı güçlü siyasi irade ile ulaşacağız. Türkistan'da kardeşlerimizin çektiği acılara yine aynı şekilde gün be gün şahitlik ediyoruz. Tüm bu gelişmeler kuzeyimizde yaşanan savaş, güneyimizde Suriye'de elhamdülillah orada da kardeşlerimiz yeniden Suriye'yi ayağa kaldıracak çalışmalara Türkiye ile birlikte tüm İslam alemi olarak adeta bir mücadele halindeler. Ve son günlerde bölgemizde yaşanan işte komşumuzla birlikte ortaya çıkan çatışmalar ve bu çatışmaların tabii meydana getirdiği ölümler adeta İslam dünyasının kaderine dönüşme tehlikesiyle karşı karşıya. Burada Müslümanlar olarak silkinip kendimize gelmemiz lazım." diye konuştu.

Haber Kapak Şablon (69)-18

Toplantıda konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ise AK Parti’nin 2001 yılında milletin idealleri doğrultusunda kurulduğunu hatırlatarak teşkilat mensuplarının sahadaki çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Bedirhanoğlu, "AK hareket bugün 25. yılına yaklaşmış durumda. 25 yıldır milletten almış olduğu güçle, milletten almış olduğu istişare ve dava kültürüyle ve milletin çizmiş olduğu rotayla hamdolsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet yolunda ilerliyoruz. Bu çalışmaları yaparken kıymetli dava arkadaşlarım, sizlerin sağda yapmış olduğunuz çalışmalar, sıktığınız eller, çaldığınız kapılar, oturduğunuz sofralarla biz bu çalışmaları yaptık." diye konuştu.

Toplantı, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu ve belediye başkanının konuşmalarıyla devam etti ve daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Haber Kapak Şablon (61)-21

Haber Kapak Şablon (63)-20

Haber Kapak Şablon (64)-21

Haber Kapak Şablon (66)-22

Haber Kapak Şablon (68)-18

Haber Kapak Şablon (67)-20

Haber Kapak Şablon (71)-18

Muhabir: Cengiz Tontaş