Kaza, Elazığ-Malatya karayolu Karaali köyü mevkii Çavuşlu köyü girişinde meydana geldi. Zeki Çapkur'un yönetimindeki 23 BF 474 plakalı otomobil ile E.N.G.'nin yönetimindeki 23 BS 905 plakalı araç çarpıştı. Çarpışma sonucu E.N.G.'nin aracında yangın çıktı.

Olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, 90 yaşındaki Hanım Çapkur olay yerinde hayatını kaybederken, 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki farklı hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni otopsi için morga nakledildi. Ağır yaralanan Zeki Çapkur ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

mutki-yeni-fotoshop-88-5-14-18.jpg

Öte yandan, önceki Çarşamba günü Sivas Gürün-Pınarbaşı karayolunda meydana gelen başka bir kaza sonucunda hayatını kaybeden köylülerin taziyesine gitmek için yola çıkan Hanım Çapkur ve oğlu Zeki Çapkur, bu kaza ile hayatını kaybeden bir kişinin taziyesine katılmak üzere yola çıkmışlardı. Her iki kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri aynı köy mezarlığına defnedildi.

Her iki kaza ile ilgili inceleme devam ediyor. (İHA)

mutki-yeni-fotoshop-88-5-14-19.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)