Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi'nde bir aile arasında çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polis memuru, yaşanan olaylar sonucunda silahla bacağından yaralandı.

İddiaya göre, sabah saatlerinde Horata sokak içerisinde yaşayan bir ailenin fertleri arasında başlayan tartışma, ilerleyen süreçte karakola giderek birbirinden karşılık şikayetçi olan taraflar arasında tekrar alevlendi. Tartışma, kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüşünce bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, kavgaya müdahale etmeye çalışırken, bir şüpheli polis memurunun beylik tabancasını almaya çalıştı. Bu sırada tabancadan çıkan kurşun, polis memurunun sağ bacağına isabet etti. Yaralanan polis memuru hemen bölgeden alınarak ekip otosuyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan açıklamada, polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayda polis memurunun yanı sıra üç kişinin de darp sonucu yaralandığı bildirildi. Olaya karıştığı düşünülen bir kişi gözaltına alındı. Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Konuyla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. Olayın tamamen aydınlatılması için polis ekipleri detaylı bir soruşturma yürütüyor. Gözaltına alınan şüphelinin ifadesi alınarak soruşturma kapsamında tutulacağı belirtildi.

qlwor.jpg
Malatya'da Aile Kavgasına Müdahale Eden Polis Memuru Silahla Yaralandı - Mutki Haber

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)