Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir araç, kaza sonucunda bahçelik alana girdi ve kırdığı ağacın üzerinde asılı kaldı. Olay, Bingöl istikametinden Elazığ'a seyir halinde olan A.B. idaresindeki 34 FDK 787 plakalı araçla meydana geldi.

adskoasdkoasd.jpg

Şans eseri Sürücü Yaralı, Durumu İyi

Araç sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle bahçelik alana giren araç, çevredeki vatandaşların hemen yardım çağrısı yapması üzerine acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü A.B., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karakoçan Devlet Hastanesine ve daha sonra Fethi Sekin Şehir Hastanesine sevk edildi. Şans eseri sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza sonucunda aracın, bahçeye girerken kırdığı ağacın üzerinde asılı kaldığı gözlendi. Araç ve ağacın bulunduğu alanın güvenlik güçleri tarafından incelemeye alındığı belirtildi.

klasdasklkls.jpg
Elazığ'ta Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Araç Ağaçta Asılı Kaldı

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı ve olayın tam olarak nasıl meydana geldiği konusunda detaylı araştırmalar yapılacak. Özellikle sürücülerin dikkatli olmaları ve direksiyon hakimiyetlerini daima korumaları önemle hatırlatılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)