Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Kırklar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan İşmer GES Üretim Merkezi ile Farel GES Üretim Merkezi'nde bakım ve yatırım faaliyetleri nedeniyle planlı çalışma yapılacak.
Kırklar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan İşmer GES Üretim Merkezi ile Farel GES Üretim Merkezi'nde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında planlı çalışma gerçekleştirilecek.
Çalışmanın iki farklı gerekçeyle duyurulduğu belirtildi. İlk duyuruda bakım faaliyeti, diğer duyuruda ise yatırım faaliyeti nedeniyle planlı çalışma yapılacağı bildirildi.
Çalışmanın belirtilen saat aralığında gerçekleştirilmesi beklenirken, vatandaşların ve bölgede faaliyet gösteren işletmelerin gerekli tedbirleri almaları istendi.




