Oya Havare İlkokulu'nda düzenlenen törene Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, il Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, ve veliler katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Sınıflara girerek öğrencilere tek tek karne ve hediyelerini dağıtan Karaömeroğlu, miniklerle çeşitli sohbetler edip başarılar diledi.

Öğrencilere tatilde bolca kitap okumalarını ve dinlenmelerini tavsiye eden Karaömeroğlu, öğretmen ve öğrencilere güzel bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Haber Kapak Şablon (69)

Bitlis'te bu yıl 110 bin öğrencinin karne heyecanını yaşadığını aktaran Karaömeroğlu,” 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminin sonuna geldik. Bugün karnelerimizi dağıtıyoruz çocuklarımızı yaz tatiline uğurluyoruz. Ben bütün velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu tatilin bir diğer özelliği Kurban Bayramı tatiline denk gelmesi. O nedenle de bayram müteccinci yollarımızda aşırı trafik yoğunluğu bekliyoruz .Ona göre tedbirimizi aldık. Vatandaşlarımıza insanlarımıza trafik tedbirlerine ve kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz. Hızı düşürelim, kemeri takalım, yola konsantre olalım, yolun sonu bayram olsun diyoruz. Bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu

Program karne dağıtımının ardından son buldu. 

Haber Kapak Şablon (71)Haber Kapak Şablon (72)Haber Kapak Şablon (73)Haber Kapak Şablon (74)