Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, İl Müftüsü Kadir Koçak ile birlikte Ersan Camii’nde gerçekleştirilen “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” programına katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ve İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma alanında dünya birincisi olmuş hafızlar sahne aldı.

Bitlis’te Kur’an I Kerim Ziyafeti, Dünya Birincisi Hafızlar Ersan Camii’nde Buluştu 2

Duygulu Tilavetler Cami Cemaatiyle Buluştu

Türkiye’yi temsilen Ahmet Kuzu, Fas’tan ise Abdulbasset Ourach’ın tilavetleri camide bulunan vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi İbrahim Noğman, ilçe müftüleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda, Kur’an ayetleri büyük bir huşu ile dinlendi.

Bitlis'te Muhtarlar Bölgesel Toplantıda Buluştu
Bitlis'te Muhtarlar Bölgesel Toplantıda Buluştu
İçeriği Görüntüle

Bitlis’te Kur’an I Kerim Ziyafeti, Dünya Birincisi Hafızlar Ersan Camii’nde BuluştuBitlis’te Kur’an I Kerim Ziyafeti, Dünya Birincisi Hafızlar Ersan Camii’nde Buluştu 1Bitlis’te Kur’an I Kerim Ziyafeti, Dünya Birincisi Hafızlar Ersan Camii’nde Buluştu 5Bitlis’te Kur’an I Kerim Ziyafeti, Dünya Birincisi Hafızlar Ersan Camii’nde Buluştu 4Bitlis’te Kur’an I Kerim Ziyafeti, Dünya Birincisi Hafızlar Ersan Camii’nde Buluştu 3

Muhabir: Alev Yaşar