Bitlis'te Diş İltihabı İçin Hastaneye Başvuran Kadın Az Daha Canından Oluyordu Bitlis'te Diş İltihabı İçin Hastaneye Başvuran Kadın Az Daha Canından Oluyordu

Eğitim-Bir-Sen öncülüğünde düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasu finali Şehit Mahir Ayabak İlkokulu’nda yapıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen finalde Filistinli kardeşlerini unutmayan öğrenciler saha etrafını Filistin ve Türkiye Bayrakları ile süsledi. Müsabakalarda Toki Ahmet Eren İlkokulu ve Değirmenaltı Köyü İlkokulu arasında final maçı yapıldı.

Kıran kırana oynanan final maçında Değirmenaltı Köyü İlkokulu takımı şampiyon oldu.

Bitlis’te Ilkokullar Arası Futbol Finali Yapıldı (2)

Müsabakaların sonunda ödül töreni düzenlendi. Derece giren takımlara kupa verilirken, takım oyuncularına ise madalyaları takıldı. Takımlara ve oyunculara kupa ve madalyaları Bitlis Belediye Başkanı NesrullahTanğlay , İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış tarafından verildi.

Bitlis’te Ilkokullar Arası Futbol Finali Yapıldı (7)

Programda konuşan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak, dereceye  giren takımları ve oyuncuları tebrik etti. Durak, “Çocuklarımızın geleceğe yönelik ideallerini ve hedeflerini doğru bir şekilde gerçekleştirmek için bugünü özellikle  bu final organizasyonunda Gazzelli Çocuklarımızın çok daha güzel ortamlarda bundan daha iyi ortamlarda yaşayabilecekleri bir sürecin başlaması için niyazımız odur. Bundan sonraki süreçte de başlatmış olduğumuz bu ilkokullar arası futbol turnuvasını ortaokul ve lise bandında da inşallah bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğiz.” Şeklinde konuştuBitlis’te Ilkokullar Arası Futbol Finali Yapıldı (4)Bitlis’te Ilkokullar Arası Futbol Finali Yapıldı (5)Bitlis’te Ilkokullar Arası Futbol Finali Yapıldı (3)Bitlis’te Ilkokullar Arası Futbol Finali Yapıldı (6)

Muhabir: (Vedat Çelebi)