Vali Erol Karaömeroğlu, Kavuştuk Köyü Ortaokulu Mezuniyet Törenine Katıldı

Adilcevaz Kavuştuk Köyü 8. sınıf öğrencilerinin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine katılan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Törende konuşan Vali Karaömeroğlu, bu özel günün anlam ve önemini vurgulayarak, öğrenciler ve velileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim öğretim yılının emeğini taşıyan bu mezuniyet gününde, öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet törenine Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, Adilcevaz Belediye Başkanı Abdullah Akbaba ve birçok vatandaş da katıldı.

Bitlis'te Güncel Haber Kısa Kısa (2)

Güroymak Belediye Başkan V. Kekliktepe Köyü Doğal Kaynak Suyu Hattında İncelemelerde Bulundu

Güroymak Belediye Başkan V. Yavuz ŞİPALLI beraberindeki heyeti ile birlikte Kekliktepe Köyünde bulunan doğal kaynak suyu hattımızda oluşan arızayı yerinde inceledi. İnceleme sonuncunda arızanın doğal afetlerden kaynaklandığı anlaşılmış olup arızanın giderilmesi için çalışmalar başlatıldı

Bitlis'te Güncel Haber Kısa Kısa (5)

Bitlis'te Dolandırıcılık Olayının Şüphelileri Bu İlde Yakalandı

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bitlis'in Hizan ilçesinde gerçekleşen dolandırıcılık olayına karışan şahısları tespit ederek harekete geçti. Bitlis Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalar sonucunda, gözaltına alınan şüpheliler Bitis Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bitlis'te Güncel Haber Kısa Kısa (7)

Vali Karaömeroğlu, Adilcevaz Göldüzü Köyü Aile Sağlığı Merkezi'ni Yerinde İnceledi

Vali Karaömeroğlu, yakın zamanda sağlık hizmetine başlayacak olan Adilcevaz Göldüzü Köyü Aile Sağlığı Merkezi'nin yeni binasında incelemelerde bulundu. Binayı gezerek yerinde incelemelerde bulanan Vali Karaömeroğlu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici'den bilgi aldı. Ziyarette; Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, Adilcevaz Belediye Başkanı Abdullah Akbaba ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu da yer aldı.

Bitlis'te Güncel Haber Kısa Kısa (4)

Bitlis'te Mevsimlik İşçiler Zorlu Koşullarda Geçim Mücadelesi Veriyor

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde mevsimlik tarım işçileri, ekmek parası için sabahın erken saatlerinden itibaren çocuklarıyla birlikte tarlaların yolunu tutan işçiler, akşama kadar yoğun ve yorucu bir mesai harcıyor. Kimi kundaktaki bebeğiyle kimi çocuklarıyla ekmeğinin peşine düşen işçiler, bin bir zahmetle çalışıyor.

Bitlis'te Sönmez Ailesinin Acı Günü! Bitlis'te Sönmez Ailesinin Acı Günü!

Bitlis'te Güncel Haber Kısa Kısa (8)

Vali Karaömeroğlu, Göldüzü Köyü İlkokulu'nda Çocuklarla Oyun Oynadı

Vali Erol Karaömeroğlu, Adilcevaz'da katıldığı program sonrası yol üzerinde bulunan Göldüzü Köyü İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul bahçesinde oyun oynayan çocukları gören Vali Karaömeroğlu, onlarla beraber oyunlara katılarak neşeli anlar yaşadı.

Vali Karaömeroğlu, çocukların yanına giderek ip atladı ve futbol oynadı. Çocukların sergilediği birbirinden yetenekli hareketler, renkli anlara sahne oldu.

Bitlis'te Güncel Haber Kısa Kısa (1)

Bitlis'te kadınlara "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında eğitim verildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin faaliyetleri kapsamında Toplum Destek Merkezindeki usta öğretici ve kursiyerlere uyuşturucuyla mücadele konusunda sunum yapıldı.Bitlis'te Güncel Haber Kısa Kısa (6)

Muhabir: (Vedat Çelebi)