Vali Karakaya 1071 Malazgirt Zaferi Kutlamaları İçin Etkinlik Alanında İncelemelerde Bulundu
Vali Karakaya 1071 Malazgirt Zaferi Kutlamaları İçin Etkinlik Alanında İncelemelerde Bulundu
İçeriği Görüntüle

Bitlis’te düzenlenen Gençlik Festivali ve Kitap Fuarı, protokol üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, İl Koordinatörü Ramazan Arkan ve AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi fuarı ziyaret ederek stantları gezdi.

Bitlis'te Gençlik Festivali Ve Kitap Fuarı’na Yoğun İlgi 5

Etkinlik kapsamında gençlerle bir araya gelen yöneticiler, kitaplara gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, gençlerin kültürel etkinliklere gösterdiği ilgiden duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti:
"Gençlerimizin etkinliğe gösterdiği yoğun ilgi ve kitaplara olan yakınlığı, bizlere geleceğe dair büyük bir umut vermektedir. Kültürel ve sosyal açıdan daha güçlü bir Bitlis için çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir."

Bitlis'te Gençlik Festivali Ve Kitap Fuarı’na Yoğun İlgi 3

AK Parti Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ise gençlerin katılımının önemine dikkat çekerek, "Özellikle gençlerimizin fuara olan yoğun ilgisi bizleri fazlasıyla memnun etti. Gençlerimizle birlikte okumaya, gelişmeye ve üretmeye devam," dedi.

Bitlis'te Gençlik Festivali Ve Kitap Fuarı’na Yoğun İlgi 1Bitlis'te Gençlik Festivali Ve Kitap Fuarı’na Yoğun İlgiBitlis'te Gençlik Festivali Ve Kitap Fuarı’na Yoğun İlgi 2Bitlis'te Gençlik Festivali Ve Kitap Fuarı’na Yoğun İlgi 4

Muhabir: Alev Yaşar