Her yıl geleneksel olarak devam eden toplu sünnet şöleni için 4 yaş ve üzeri çocuklarını sünnet ettirmek isteyip Bitlis'te ikamet eden vatandaşlar için kayıtlar 10 Temmuz itibariyle başlayıp 19 Temmuz'da son bulacak.

BEU Rektörü Elmastaş "2030’a Doğru Türk Yükseköğretim Vizyonu" Programına Katıldı BEU Rektörü Elmastaş "2030’a Doğru Türk Yükseköğretim Vizyonu" Programına Katıldı

Bu etkinlik sayesinde Bitlis'teki ihtiyaç sahibi aileler, çocuklarını maddi yük altına girmeden sünnet ettirebilecekler ve sünnet heyecanını toplu bir şölenle yaşayacaklar.

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, "Dar gelirli vatandaşlarımız çocuklarını sünnet ettirmek için ciddi masraflar yapıyor. Belediye olarak sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek her yıl yüzlerce çocuğumuzu sünnet ediyor ve onlara yakışır bir şekilde sünnet töreni düzenliyoruz. İnşallah bu yıl da çocuklarımızın törenini hep birlikte şölenle gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu

Bitlis'te Geleneksel Toplu Sünnet Kayıtları Başladı

Kayıt ve Başvuru Süreci

Başvuru Yeri: Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü.

Gerekli Belgeler: İkametgâh belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi. Kayıtlar: 4 yaş altı çocuklar sağlık gerekçesiyle kabul edilmeyecek.

Etkinlik Detayları Ücretsiz Hizmetler: Sünnet kıyafetleri ve ayakkabılar Bitlis Belediyesi tarafından ücretsiz olarak temin edilecek.

Başvuru Bilgileri: Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 434 228 63 10-11 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

Başvuru Bilgileri

Son Başvuru Tarihi: 19 Temmuz

Başvuru Adresi: Bitlis Belediyesi Hizmet Binası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

İletişim: 0 434 228 63 10-11

Muhabir: (Vedat Çelebi)