Bitlis'te Diş İltihabı İçin Hastaneye Başvuran Kadın Az Daha Canından Oluyordu Bitlis'te Diş İltihabı İçin Hastaneye Başvuran Kadın Az Daha Canından Oluyordu

Köklü Değişim öncülüğünde ve Bitlis'teki sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle düzenlenen etkinlikte, Gazze'deki zulmün son bulması için acil harekete geçilmesi çağrısında bulunuldu.

Tatvan'da bir alışveriş merkezi önünde toplanan kalabalık, burada yapılan basın açıklamasının ardından araçlarıyla Bitlis merkeze doğru hareket etti.

Bitlisli Öğrenciler 4 Ödülle Türkiye'nin En İyisi Oldu (3) (3)

Valilik önünde toplanan vatandaşlar, tekbir getirerek ve "Müslüman uyuma kardeşine sahip çık", "Kahrolsun İsrail" sloganları atarak Gazze'de devam eden soykırım, katliam ve vahşete tepkilerini dile getirdi.

Toplanan kalabalığa konuşan Medeniyet Platformu Dönem Sözcüsü Cengiz Şahin, Gazze'de yaşanan soykırım ve katliamlara değindi. Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını söyleyen Şahin Kudüs'te özgürce omuz omuza namaz kılana kadar protestoların ve direnişlere devam edeceklerini söyledi.

Bitlisli Öğrenciler 4 Ödülle Türkiye'nin En İyisi Oldu (3) (6)

Mescid-i Aksa'da yaşananlara dikkat çeken İmam Hatip Suphullah Uysal,  "Bugün yaptıkları zulüm,70 yıldır insanları, Hristiyanları, ateistleri, Müslümanları kandırıyorlardı. Ama bugün bütün insanlık uyanmış hiç kimse onlara merhamet etmiyor. Uluslararası Ceza Mahkemesi onların aleyhine karar alıyor. 3-5 sene önceye kadar uluslararası hiçbir mahkeme, hiçbir devlet, israil'e yanlış yapıyorsun diyemiyordu. Ama bugün diyor. Bu Müslümanların zaferidir." dedi.Bitlisli Öğrenciler 4 Ödülle Türkiye'nin En İyisi Oldu (3) (7)Bitlisli Öğrenciler 4 Ödülle Türkiye'nin En İyisi Oldu (3) (8)Bitlisli Öğrenciler 4 Ödülle Türkiye'nin En İyisi Oldu (3) (5)Bitlisli Öğrenciler 4 Ödülle Türkiye'nin En İyisi Oldu (3) (4)

Muhabir: Vedat Çelebi