Bitlis'te, Galatasaray'ın Süper Lig zaferi büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Sarı-kırmızılı takımın, TÜMOSAN Konyaspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle şampiyonluğa ulaşması, şehirde büyük sevinç yarattı.

Süper Lig'de 102 Puana Ulaşarak 24. Şampiyonluğunu İlan Etti

Liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Galatasaray, 102 puana ulaşarak şampiyonluğunu ilan etti ve tarihindeki 24. şampiyonluk sevincini yaşadı. Bu zaferle birlikte Galatasaray, Süper Lig'de puan rekoru kırdı ve üç haneli puan toplayan ilk takım unvanını elde etti.

Whatsapp Image 2024 05 26 At 21.14.14

Galatasaray Beşinci Yıldıza Bir Adım Daha Yaklaştı

Arjantinli golcü Mauro Icardi, attığı 25 golle sezonun gol kralı olurken, Galatasaray da beşinci yıldızı takmak için bir adım daha yaklaştı. Formasında dört yıldız taşıyan tek takım olma özelliğini sürdüren "Cimbom", bu zaferle beşinci yıldızı almaya bir adım daha yaklaştı.

Bitlis kara yolunda feci kaza: otomobilin çarptığı baba ve oğul metrelerce savruldu Bitlis kara yolunda feci kaza: otomobilin çarptığı baba ve oğul metrelerce savruldu

Whatsapp Image 2024 05 26 At 21.14.14 (1)

Bitlis Sokakları Galatasaray'ın Zaferiyle Coştu

Bitlis halkı da bu büyük başarıyı sokaklara çıkarak meşalelerle, patpatlarla ve sloganlarla kutladı. Galatasaray'ın zaferi, şehrin her köşesinde sevinçle karşılandı, uzun araba kuyrukları oluştu ve coşku doruğa çıktı.

Whatsapp Image 2024 05 26 At 21.14.21

Muhabir: Mehtap Çelebi