Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Bitlis Belediyesi Tiyatro Topluluğu, "Kafadan Tayfa" adlı çocuk oyununu şehirdeki öğrencilerle buluşturdu. Oyun, Bitlis Belediyesi'ne bağlı toplum destek merkezinde bulunan salonda sahnelendi.

Özgür Kaya Taşdelen Kurtuluş Ortaokulu öğrencilerine yönelik sahnelenen "Kafadan Tayfa", çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amacıyla hazırlandı ve büyük ilgi gördü. Çocuklar, oyunu izlerken keyifli vakit geçirdi ve önemli mesajlar aldı.

Bitlis'te Yöresel Yemek Yarışmasında Büyük Ödüller Sahiplerini Bekliyor Bitlis'te Yöresel Yemek Yarışmasında Büyük Ödüller Sahiplerini Bekliyor

Bitlis'te Çocuklar Kafadan Tayfa Oyunu Ile Buluştu (1)

"Çocuklarımızın kültürel gelişimlerine destek olmaya devam edeceğiz"

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın kültürel etkinliklerle buluşmasını sağlamak ve onların sanatla iç içe büyümelerini desteklemek bizim için çok önemli. ‘Kafadan Tayfa’ adlı çocuk oyununun sahnelenmesi, çocuklarımızın hem eğlenerek öğrenmelerine hem de sanata olan ilgilerinin artmasına katkı sağlayacak. Bu tür etkinliklere devam ederek, çocuklarımızın kültürel gelişimlerine destek olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Oyun sonrası, çocuklar ve öğretmenler oyuncuları tebrik ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular. Bitlis Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerle şehrin sosyal yaşamını zenginleştirmeye devam edeceğini belirtti. Bitlis'te Çocuklar Kafadan Tayfa Oyunu Ile Buluştu (2)Bitlis'te Çocuklar Kafadan Tayfa Oyunu Ile Buluştu (4)

Muhabir: (Vedat Çelebi)