Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar'ı ziyaret etti. Görüşmede, atanamayan eski uzman çavuşların mağduriyetleri ve iş imkanları ele alındı.

Eski Uzman Çavuşların Sorunlarına Duyarlılık Gösterdi

Başkan Akpınar, eski uzman çavuşların vatan ve millet için gösterdikleri fedakarlıklara vurgu yaparak, onların sorunlarına duyarlılık gösterdiğini belirtti. Bu kapsamda, referansla yapılan alımlarda ATAUZDER'in referans olarak gösterilmesi ve 2 dernek üyesinin atanmasını sağladı.

ATAUZDER Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, başkanın bu hassasiyetinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve kendisine teşekkür etti. Akpınar'ın adımıyla atanamayan uzman çavuşlar için umut ışığı oldu.

Bakan Uraloğlu Yarın Bitlis'e Geliyor Bakan Uraloğlu Yarın Bitlis'e Geliyor

Whatsapp Image 2024 06 10 At 22.07.05 (1)

Mağduriyetlerini Giderme Konusunda Devletin Vefa Borcu Var

ATAUZDER, atanamayan uzman çavuşların sorunlarının çözülmesi için uzun süredir çaba gösteriyor. Bu çabalar neticesinde birçok milletvekili tarafından desteklenen dernek, devletin bu mağduriyeti giderme konusunda vefa borcu olduğunu vurguluyor.

ATAUZDER ailesi, Akpınar'a ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'a minnetlerini sunarken, daha fazla vicdanlı siyasetçi ve devlet adamının mağdur kesimlere destek olmasını temenni ediyor.

Whatsapp Image 2024 06 10 At 22.07.05

Muhabir: Mehtap Çelebi