Losev

Bitlisli olan Eren Holding’ten tam 11 milyon TL destek

Videoyu Aç Bitlisli olan Eren Holding’ten tam 11 milyon TL destek
A
a

Eren Holding, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 6 milyon TL yardım bulunurken, hastanelerin ihtiyaç duyduğu sağlık malzemelerini karşılamak içinde 5 milyon TL tutarında katkı sağladı.

COVID-19 salgının ülkemizde etkisini göstermeye başladığı ilk andan itibaren büyük bir sorumluluk örneği sergileyen ve Türkiye’nin Eren’i sloganı ile yola çıkan Eren Holding ilk olarak Çorlu’da holding bünyesinde faaliyet gösteren Lacoste tesislerinde devletin ihtiyaç duyduğu maske ve tulumların seri üretimine başlamıştı.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına kayıtsız kalmayan Eren Holding; kampanyaya 6 milyon TL nakdi yardım ve hastanelerin ihtiyaç duyduğu sağlık malzemelerini karşılamak içinde 5 milyon TL tutarında yardım gerçekleştirdi. Holding’in web sitesinden yapılan duyuruda “salgın tehdidinin ortadan kalktığı ana kadar yardımların devam edileceği ifade edildi” denildi. 

EREN HOLDİNG MİLLETİNİN YANINDA!..
  
Dünyada ve ülkemizde hızla yayılan COVID-19 virüsü birçok insanı etkilemektedir. Devletler ve sivil toplum kuruluşları farklı çalışmalarla salgının etkisini en aza indirmek ve salgını ortadan kaldırmak için azami gayret göstermektedir. 
  
Eren Holding, Türkiye’nin Eren’i sloganı ile çıktığı yolda, holding ve bünyesindeki tüm şirketleriyle ülkesine ve insanına karşı sorumluluğunun farkındalığıyla, milletinin yanında olmaya devam ediyor. 
  
Eren Holding, Dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen COVID-19 salgınına karşı  “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına  6 Milyon TL nakdi bağışla destek veriyor. 
  
Ayrıca, valiliklere ve hastanelere,  ihtiyaç duyulan sağlık malzemelerini içeren 5 Milyon TL tutarında yardım gönderiyor. 
  
Devletimizin tüm kurumlarının ve halkın destekleriyle, ülkemizde büyük ilgi gören  "Biz Bize Yeteriz Türkiyem"  kampanyasına, Eren Holding ve bağlı şirketleri tarafından,  toplamda 11 milyon lira değerinde bağış yapılıyor. 
  
Eren Holding, başta sağlık çalışanları olmak üzere, tüm güvenlik ve emniyet teşkilatını, bünyesinde emek veren her bir çalışanını, milleti için gayret gösteren her bir bireyi destekleyecek, dünyayı kasıp kavuran bu salgın tehdidi ortadan kalkana kadar; tüm sağlık imkanlarını seferber eden devletinin yanında olmaya, bağış ve yardımlarıyla milletinin yanında,  Türkiye’nin Eren’i olmaya devam edecektir.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.