Bitlis'in öğrenci ve öğretmenleri, Filistin'de yaşanan acı olaylara sessiz kalmayarak Filistin'de şehit edilen çocukların anısına kısa film çekti. Feyzullah Ensari İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan "Yarım Kalan Hayaller" adlı kısa film, Filistin'de İsrail saldırıları sonucu şehit olan çocukları anmayı amaçlayan film, 14 öğrenci ve bir öğretmenin katılımıyla hazırlandı.

Kısa filmde, okulun Din Kültürü Öğretmeni Gülyüz Aybala Odabaş, kameranın karşısına geçerek duygu yüklü anlatımıyla dikkat çekiyor. "Yarım Kalan Hayaller", sosyal medyada büyük bir ilgi ve beğeni topladı.

bitlisli-ogrencilerin-cektigi-film-buyuk-begeni-topladi-1.jpg

Kısa filmi tüm şehit çocuklara ithaf ettiklerini söyleyen Feyzullah Ensari İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Rukiye Tunç, “6 yıldır kadim şehir olan Bitlis’te öğretmenlik yapmaktayım. Filistin’de şehit edilen binlerce çocuğumuzu anma ve öğrencilerimizde empati yeteneğinin geliştirilmesi adına bir kısa film çekmeye karar verdik. Çalıştığım kurum olan Bitlis Feyzullah Ensari İmam Hatip Lisesindeki 14 öğrencim ve Din Kültürü Öğretmeni Gülyüz Aybala Odabaş’la birlikte 2 saat süren bir çalışmayla filmimizi tamamladık. Bizlerde kısa filmimizi tüm şehit çocuklara ithaf etmek istiyoruz” dedi.(İHA)

Bitlis'te Güvenlik Korucularını Taşıyan Otobüs Refüje Çarptı Bitlis'te Güvenlik Korucularını Taşıyan Otobüs Refüje Çarptı

bitlis-feyzullah-ensari-imam-hatip-ortaokulu-ogrenci-ve-ogretmenleri-filistinde-yasanan-israil-saldirilarinda-hayatini-kaybeden-cocuklara-duyduklari-ozlemi-yarim-kalan-hayaller-adli-kisa-filmle-sanata-doktu-1.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)