Losev

Bitlisli kadınlara sinema keyfi

Videoyu Aç Bitlisli kadınlara sinema keyfi
A
a

Bitlis Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sinema günü düzenledi.

Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl farklı bir etkinlik ile kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yılda kadınları bir araya getirdi. Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 200 kadın Tatvan Yaşam AVM’de bulunan Sinema Sanat ve gösteri Merkezi’nde gösterime sunulan "Eltilerin Savaşı" adlı sinema filmini izleyerek keyifli bir gün geçirdi.

Sinema salonunda Başkan Tanğlay’ın Mesajını okuyan Sosyolog Çilem Engin,“Aklınıza Koyduğunuz her şeyi yapabilirsiniz. En derin denizde yüzebilir, en yüksek zirveye tırmanabilirsiniz, güçlü, güzel, şefkatli, sevgi dolu, merhametli bu kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlası olduğunuzun farkındayız. Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle, kadınlar gününüzü kutluyorum.” dedi.

Bitlisli kadınlar ise, Bitlis Belediyesi’nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde keyifli bir gün geçirdiklerini ve Belediyenin hayata geçirdiği birçok proje ile kadınlara ışık tuttuğunu ifade ederek kendilerini bu günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.