Losev

Bitlisli anne ve çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı

Videoyu Aç Bitlisli anne ve çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı
A
a

            Bitlis'te Kadın ve Çocuklar İçin Piknik

Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Havaların güzel geçmesi nedeniyle bayanlara piknik etkinliği düzenledi. Yaklaşık 100 bayan kursiyeri otobüslerle Siirt ilçesine bağlı Baykan’da bulunan mesire alanına götüren müdürlük, bayanların stres atmasını sağladı.Yaklaşık 100 kişinin katıldığı piknikte, anne ve çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi.Belediyemiz kadınlara incir ve karpuz ikramında bulundu. Piknik alanında gönüllerince eğlenerek stres atan anne ve çocuklar, gezdi. Gün boyu arkadaşları ile oyunlar oynayan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.

Dikiş-nakış kursunda eğitim gören kursiyer Mesude Dinç, etkinlikler için Belediye Başkanımız İsmail Ustaoğlu’na teşekkür etti.
Aysun Kurtkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğün'e bağlı Toplum Destek Merkezinde aile ortamı olduğunu belirterek şunları söyledi; "Bu tür merkezleri açan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Merkezler ve etkinlikler sayesinde kadınlara bir özgüven geldi, kadınlar daha bir kendine güvenmeye başladı. Kurslar sayesinde kendimize ait bir iş yeri açabilir, aile bütçemize bir destek sunabiliriz" dedi.

Kursiyerlerden Pınar Eymen, piknik etkinliğinde çok eğlendiklerini söyleyerek, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız İsmail Ustaoğlun’a ve ekibine teşekkür etti.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, merkezlerde bayanlara kursların yanında sosyal etkinlikler de sunduklarını belirterek, "Bugün de sosyal aktivite olsun diye Byakanda bulunan mesire alanımızda bir piknik düzenledik. Bayanlarımızın sosyalleşmesi anlamında da geniş bir kitleye hitap ederek farklı alanlarda onları özgürleştirme noktasında ilerliyoruz. Belediyeciliği sadece kurumsal olarak değil sosyal belediyecilik üzerinde de kolektif bir güç olması nedeniyle hedeflerimiz arasında. İlerleyen süreçte bayan arkadaşlarımız için daha farklı platformlarda farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarımızın duyduğu mutluluk almış oldukları keyif bizim çalışmalarımızı daha da güçlendirmemize vesile oluyor" dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.