8 ay önce açtığı gayrimenkul ve galeri dükkanında hizmet veren Beyhan, Bitlis'te bir ilki gerçekleştirerek hemcinslerine de ilham kaynağı oluyor. Tuba Beyhan, çevresinden hem olumlu hem de olumsuz tepkiler aldığını belirterek, vatandaşların kadın bir gayrimenkul danışmanına alışık olmadığını ifade etti.

TATVAN'DA ŞEHİT YÜZBAŞI NECDİ ŞENTÜRK A VE B KIŞLASI İÇMESUYU TESİSİ YAPIM İŞİ TATVAN'DA ŞEHİT YÜZBAŞI NECDİ ŞENTÜRK A VE B KIŞLASI İÇMESUYU TESİSİ YAPIM İŞİ

Beyhan, 3 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yaptığını ve son 8 aydır resmi olarak kendi dükkanında hizmet verdiğini söyledi. Başarılı danışman, vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Bitlis’in Tek Kadın Gayrimenkul Danışmanı (5)

"Yaklaşık 3 yıldır gayrimenkul işini yapıyorum"

Kadının istemesi halinde her şeyi başarabileceğini söyleyen Tuba Beyhan, “Tatvan’da tek kadın gayrimenkul danışmanı ve galerici olarak kendi işletmemde faaliyet gösteriyorum. Bulunduğum ilçede gayrimenkul işine ilk başladığımda olumlu ve olumsuz tepkiler aldım. Ama galeri işini yaptığım zaman çok olumlu tepkiler aldım. Yaklaşık 3 yıldır gayrimenkul işini yapıyorum. Resmi olarak da 8-9 aydır işletmemi yürütüyorum. Kadın olarak galeri ve gayrimenkul işini yapmak biraz zor görünüyor ama kadın isterse her şeyi başarabilir. Bende 8-9 aydır başardım. Tek dileğim Doğu Anadolu Bölgesinde yaşayan bir kadın olarak farklı işleri yapıp kadınlarımızın önünün açılmasıdır. Destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.Bitlis’in Tek Kadın Gayrimenkul Danışmanı (4)

Kaynak: İHA