Tatvan ilçesinde başka illere tayinleri çıkan İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Seçgin Çetin ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soner Ergün için, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir tarafından duygusal bir veda yemeği düzenlendi.

Bitlis kara yolunda feci kaza: otomobilin çarptığı baba ve oğul metrelerce savruldu Bitlis kara yolunda feci kaza: otomobilin çarptığı baba ve oğul metrelerce savruldu

Yapılan veda yemeğine, Tugay Komutanı Vekili Kurmay Albay Levent Aldatmaz, Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Abur, Emniyet Müdürü Vekili İsmail Ayhan, ilçede görev yapan diğer kurum amirleri ve personeller de katıldı.

Kaymakam Demir, Tatvan'da Görev Yapan Müftü ve Komutanlara Teşekkür Etti

Kaymakam Demir, veda yemeğinde tayinleri çıkan müftü ve komutanlara Tatvan'da yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Katılımcılar, duygusal anların yaşandığı bu özel günde birlikte geçirdikleri süre boyunca gösterilen uyum ve işbirliği için teşekkürlerini iletti.

Yemeğin sonunda, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani tarafından müftü ve komutanlara çeşitli hediyeler takdim edildi. Bu anlamlı jestlerle birlikte, veda yemeği hoş bir ortamda ve dostlukla sonlandı.

Tatvan'daki Hizmetleriyle Takdir Toplayan Müftü ve Komutanlardan Veda

İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Seçgin Çetin ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soner Ergün, Tatvan'daki hizmet süreleri boyunca katkı ve özverileriyle takdir toplamışlardı. Görevlerini başarıyla yerine getiren bu kıymetli isimler, yeni görev yerlerinde de aynı başarıyı sürdüreceğine olan inancıyla vedalaştılar.

wlm.jpg
Tatvan’da Tayini Çıkan Müftü ve Komutanlar İçin Veda Yemeği - Mutki Haber
wqd.jpg
Tatvan’da Tayini Çıkan Müftü ve Komutanlar İçin Veda Yemeği - Mutki Haber

Kaynak: HABER MERKEZİ