Losev

Bitlis Yeşilay Haftası’nda İyi ki Yeşilay var diyor!

Videoyu Aç Bitlis Yeşilay Haftası’nda İyi ki Yeşilay var diyor!
A
a

Bu yıl “İyi ki Yeşilay var!” konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası’nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlenecek. Yeşilay’ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağı hafta dolayısıyla Bitlis’te kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını artırmak amacıyla spordan sanata kadar çeşitli etkinlikler yapılacak.

Yeşilay Haftası, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek üzere 1-7 Mart tarihleri arasında “İyi ki Yeşilay var!” konsepti ile çeşitli etkinlikler ve toplantılarla kutlanacak.

Yeşilay Bitlis Şubesi’nin Çocuklarla Yeşilin Her Tonu etkinliği ile start alacak olan haftada saha aktivitelerinden, okul ve ev ziyaretlerine kadar herkesin katılabileceği etkinlikler düzenlenecek.

Yeşilay’ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirten Yeşilay Bitlis Şube Başkanı Davut Ünalan “Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftasını da vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için ……’de çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da “İyi ki Yeşilay var!” konseptiyle kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Gönüllülük ve dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla bu yıl Yeşilay Haftası’na, “Yeşilay Dayanışma Haftası” diyerek çalışma yapacaklarını söyleyen Şube Başkanı Davut Ünalan açıklamasına şu şekilde devam etti: “İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, etkinlik ve seminerlerimizle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulunacağız”.

Ünalan, hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler hakkında şu bilgileri verdi:

“-Çocuklarla Yeşilin Her Tonu Etkinliği (Yüz Boyama, Balon Katlama, Resim ve Kum Boyama)

-Makam Ziyaretleri (İl Valisi, Belediye Başkanları, Rektörlük ziyareti vb.)

-Ev ve Okul Ziyaretleri

-Yeşilay Görünürlüğünün artırılması için saha çalışmaları (Afiş, broşür, billboard vs.)”

Bu yıl Yeşilay’ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağını söyleyen Ünalan, Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulundu.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.