Losev

Bitlis ve Tatvan'daki tüm okullar ile Güroymak'ta ise bazı okullar tatil edildi

Videoyu Aç Bitlis ve Tatvan'daki tüm okullar ile Güroymak'ta ise bazı okullar tatil edildi
A
a

Kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı Bitlis il merkezi ve Tatvan ilçesindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile Güroymak'ta ise bazı okullar 14 Mart 2022 Pazartesi günü tatil edildi.

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek olası aksaklıklar sebebiyle, Bitlis merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerde, her tür resmi ve özel okullarımızda 14 Mart Pazartesi günü eğitim ve öğretim faaliyetlerine bir (1)  gün ara verilmiştir” denildi.

Tatvan Kaymakamlığı’ndan yapılan duyuruda, “İlçemizdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle, ilçemize bağlı resmi ve özel bütün eğitim kurumlarımızda 14.03.2022 Pazartesi günü eğitim ve öğretime bir (1) gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 14.03.2022 günü idari izinli sayılmalarına karar verildiği bildirilmiştir” denildi.

Güroymak Kaymakamlığınca yapılan duyuruda, “İlçemizdeki tipi ve çığ tehlikesi gibi olumsuz hava koşullarından dolayı, 14.03.2022 Pazartesi Günü Güroymak ilçesine bağlı Oduncular, Yukarıkolbaşı, Arpacık, Kuştaşı, Kekliktepe Köyü, Kavunlu, Yayladere, Çallı, Çayarası, Saklı, Yemişveren, İstasyon, Gedikpınar, Çıtak, Tahtalı, Yazıkonak ve Konak, Işıklı, Akbulut, Kekliktepe İlk ve Ortaokullarında  listede adı yazılan okullarımızda eğitime bir (1) gün ara verilmiştir. İlçe merkez, beldeler ve listede ismi bulunmayan okullarımız eğitim öğretime Pazartesi günü devam edecektir” denildi.



 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.