DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis ve Tatvan'da okullar Çarşamba günü tatil edildi

Videoyu Aç Bitlis ve Tatvan'da okullar Çarşamba günü tatil edildi
A
a

Bitlis ve Tatvan'da yapılan duyuruda tüm ilk ve orta dereceli okulların 22 Aralık 2021 Çarşamba günü tatil edildiği bildirildi.

Bitlis Valiliği tarafından yapılan duyuruda, il merkezindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 22 Aralık 2021 Çarşamba günü tatil edildiği bildirildi.

Bitlis Valiliğince yapılan duyuruda, şu bilgilere yer verildi;

“İlimizdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ilçemize bağlı resmi ve özel bütün eğitim kurumlarımızda 22.12.2021 Çarşamba günü eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 22.12.2021 Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışından dolayı, ilçe genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi, ilçede görevli tüm bedensel engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacak.

Kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle, Tatvan ilçe genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 22 Aralık 2021 Çarşamba günü bir (1) günlüğüne tatil edildiği, ilçede görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanlarını da bir (1) gün idari izinli sayılacağını belirtildi.

Tatvan Kaymakamlığınca yapılan duyuruda, “Yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle, ilçe merkezi ve köylerdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda 22 Aralık 2021 Çarşamba günü eğitim öğretime bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, ilçemizde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanları da bu süre zarfında idari izinli sayılacaktır” denildi.

Duyuruda, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için vatandaşların ve sürücülerin, kar yağışı ve elverişsiz hava şartlarına karşı dikkatli olması gerektiği belirtildi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.