DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis ve Tatvan'da Hafta İçi Eğitime Ara Verildi

Videoyu Aç Bitlis ve Tatvan'da Hafta İçi Eğitime Ara Verildi
A
a

Yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis il merkezi ve Tatvan'da köyler dahil olmak üzere tüm okullar hafta içi tüm gün tatil edildi.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bitlis il merkezi ve Tatvan'da köyler dahil tüm okullar hafta içi tüm gün tatil edildi.

BİTLİS

Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Bitlis Valiliğimizin aldığı karar doğrultusunda, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle Bitlis İl merkezi ve merkeze bağlı köylerde tüm okullarda hafta içi eğitime ara verilmiştir.

Kent merkezinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması amacıyla daha önce Salı ve Çarşamba günleri tatil edilen okulların, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle hafta içi tüm gün eğitime ara verilmiştir. İlçelerle ilgili kararlar kaymakamlıklarımızca alınacaktır denildi.



TATVAN

Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının gündelik hayatı olumsuz etkilemesi sebebiyle ilçemizdeki ilk, orta, lise dereceli okullar ve halk eğitim kurslarının 2 gün daha ( 8 Ocak Perşembe – 9 Ocak Cuma) tatil edilmesine, ayrıca engelli veya hamile çalışanların 2 gün (8 Ocak Perşembe – 9 Ocak Cuma) süreyle idari izinli sayılmasına karar verildi denildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.