Losev

Bitlis ve İlçelerinde Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü

Videoyu Aç Bitlis ve İlçelerinde Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü
A
a

Bitlis ve İlçelerinde Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

BİTLİS

Atatürk Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Bitlis Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu, bazı kurum amirleri, polis memurları ve adayları katıldılar. Saat 10.00'da gerçekleştirilen program, Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar'ın Atatürk anıtına çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program, katılanların Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AHLAT

Hafta münasebetiyle Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğünde Emniyet Müdürü Ahmet Gündüz tebrikleri kabul etti. Emniyet Müdürlüğü lokalinde ziyarete gelen kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gündüz, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak ziyaret eden herkese teşekkür etti.

ADİLCEVAZ

İlçe Kaymakamı Arif Karaman; Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Programa kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

MUTKİ

Polis Teşkilatının 174.kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ecvet Leventoğlu Mutki İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek Polislerin gününü kutladı. Mutki İlçe Emniyet Amiri Mesut Karadağ ilçedeki şehit yakını olan Atatürk İlkokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretin sonunda öğrencilerin polis ekip aracıyla ilçede gezdirilerek güzel vakit geçirmeleri sağlandı.

HİZAN

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı ve 10 Nisan Polis Haftası, Hizan ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.
Hükümet Konağı önündeki törende İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kurt, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı'nın okunduğu törende günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşma yapıldı.

Törene, Belediye Başkanı Cezail Aktaş, kurum amirleri, polis ve vatandaşlar da katıldı.

GÜROYMAK

Emniyet Teşkilatının kuruluşu olan 10 Nisan Polis Günü kutlamaları Atatürk anıtına Emniyet Müdürlüğünün çelenginin konulmasıyla başladı.

Güroymak Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Güroymak İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar tarafından, günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. 
10 Nisan Polis Günü kutlamaları kapsamında okullarda düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrenciler tarafından polis günüyle ilgili kompozisyon ve şiirler okundu. Çelenk töreni sonrası Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, protokol ve vatandaşlar, İlçe Emniyet Amirliği Binasına geçerek Emniyet Amirliği makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Kutlama programına Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Cumhuriyet savcısı Mahmut Altınay, Hakim İbrahim Mısırcı, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Murat Kılıçarslan, İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar, Daire amirleri, polis teşkilatı mensupları, sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

TATVAN

Tatvan ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Tatvan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan, Selahaddin Eyyubi İlkokulu Müdürü Adil Dülek, öğretmen ve öğrenciler ile Tatvan Emniyet Müdürü Tuncay Aygün'ü ziyaret etti. Makamında konuklarına çeşitli ikramlarda bulunan Aygün, ardından öğrencilere birimleri tanıtarak polislik mesleği hakkında bilgi verdi. Ziyarette Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümünü kutlayan öğrenciler, Aygün'e ve tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarı dileğinde bulundu. Daha sonra polis zırhlı araçlarına binen öğrenciler, büyük sevinç yaşadı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.