DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis ve ilçelerinde korona virüs nedeniyle bunlar kapatıldı!

Videoyu Aç Bitlis ve ilçelerinde korona virüs nedeniyle bunlar kapatıldı!
A
a

Bitlis Valiliğince merkez ve ilçelerinde bazı iş yerlerinin faaliyetlerinin geçici süreliğine durdurulmasına yönelik önemli duyuruda bulundu.

Bitlis Valiliği tarafından yazılı açıklamada şunlara yer verildi işte geçici süreliğine kapatılacak karar alınan iş yerleri. Coronavirüs (Kovid-19) salgınından; vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla vatandaşlarımızın doğrudan temel ihtiyaçlarına yönelik olmayan insanların toplu olarak bulundukları başta bazı umuma açık yerlerin faaliyetlerinin geçici süreliğine durdurulması olmak üzere birçok tedbire başvurulmaktadır.

Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler kapsamında; 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve İçişleri Bakanlığının 21/03/2020 tarih ve 5759 sayılı talimatları gereğince İlimiz ve İlçelerimizde alınan tedbirlere ilave olarak; vatandaşlarımızın bir arada bulunmaları ve/veya yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle anılan virüsün yayılımını arttırarak vatandaşlarımız açısından riskli olabilecek; ilimiz ve ilçelerimizdeki berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför vb. işyerlerinin faaliyetleri 21.03.2020 Cumartesi 18:00 saati itibariyle geçici süreliğine durdurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.