Losev

Bitlis ve İlçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı 2017

Videoyu Aç Bitlis ve İlçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı 2017
A
a

Bitlis ve ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü törenle kutlandı.

BİTLİS
30 Ağustos Zafer bayramının 95. yıl dönümü Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Vali Yardımcısı Murat Kütük, Bitlis İl Jandarma Komutanı Erhan Demir, Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve kurum amirlerinin katılımıyla kutlandı. Eski Valilik önünde ki Atatürk Anıt'ına çelenklerin onulması, saygı duruşu ve istiklal Marşın'nın okunmasıyla başladı. İmam Hatip Lisesi Öğretmeni'nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ve duasının ardından lise öğrencilerinin 30 Ağustos Zaferini anlatan şiirler okumasıyla devam etti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akabinde Başbakan Bin Ali Yıldrım'ın 30 Ağustos mesajları okundu. Tören, valilik makamında Vali Ustaoğlu'nun tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

AHLAT
Ahlat Kaymakamlığı önünde yapılan tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak, öğrencilerin şiirler okumasıyla devam etti. 

Daha sonra Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nun makamında tebrikleri kabul etmesiyle birlikte kutlama programı sona erdi.

Düzenlenen programa, Jandarma Binbaşı İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Zafer Bayram, Belediye Başkan Vekili İlhami Gülşen, kurum amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.


TATVAN
Tatvan ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören sonunda Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Büyük Zafer'in 95. yılı dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti.


GÜROYMAK
30 Ağustos Zafer Bayramı Güroymak ilçesinde törenle kutlandı.

Hükümet Konağı bahçesindeki tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Tören, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

Törene, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

MUTKİ
Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törene, Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.

Daha sonra Mutki Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Emre, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program, öğrencilerin şiirler okumasıyla sona erdi. Programdan sonra Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç, makamında tebrikleri kabul etti. Törene Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Kılıç'ın yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ekrem Doğan, İlçe Emniyet Amiri Bülent Yerlikaya, askeri personeller, kurum amirleri, ve vatandaşlar katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.