Losev

Bitlis ve ilçeleri darbeye karşı sokağa çıktı

Videoyu Aç Bitlis ve ilçeleri darbeye karşı sokağa çıktı
A
a

Türkiye Cumhuriyeti’ni ele geçirmeye çalışan bir grup askerin giriştiği kalkışmaya Ülkenin her yerinde vatandaşlar tepki gösterdi.

Bitlis ve ilçelerinde aldığımız bilgilere göre; 

Bitlis ve ilçelerinde sela okunuyor....

BİTLİS MERKEZ
Bitlis merkezde ise valiliklerde alınan önlemler olduğu polisin görev başına çağrıldığı mevcut. Bu nedenle halkın aynı şekilde tepki gösterdiği belirtildi.

TATVAN
Tatvan'da halk AVM önünde toplandığı ayrıca mahallelerde belediye tarafından anons geçildiği halkı sokağa çıkmaya davet edildiği belirtiliyor.

HİZAN
Hizan ilçesinde parti önünde bir araya gelen vatandaşlar toplanarak araç konvoyu ile ilçe merkezinde kornalar çalarak tepki gösterdiği bildirildi. Sela okunağı bilgiler arasında..

ADİLCEVAZ
Adilcevaz ilçesinde ise aynı şekilde halk tepki göstermek için bir araya geldiği bildirildi.

GÜROYMAK
Güroymak ilçesinde edindiğimiz bilgiler ise halk parti önünde bir araya geldiği tepki göstermek için araç konvoyu oluşturdu. Araç konvoyu ilçe merkezinde korna çalarak tepki gösterdi.


POLİSLER GÖREVE ÇAĞRILDI
Valiliklerin çevresinde polisin geniş önlem aldığı görüldü. Polislerin görev çağrılmasından sonra Van, Hakkari ve Bitllis'te de hareketli anlar yaşandı. Şehir merkezlerinde şu an itibariyle sakinlik yaşanırken, Valilik ve bazı kurumların önünde polisin zırhlı araçlarla geniş önlem alındığı görüldü. Bölgede zaman zaman helikopterlerin de uçuş yaptığı görüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.