DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Valisi Ustaoğlu Polis Adayları ile İftar Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Bitlis Valisi Ustaoğlu Polis Adayları ile İftar Bir Araya Geldi
A
a

Vali İsmail Ustaoğlu, Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) polis adaylarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) polis adaylarıyla iftar yemeğinde buluştu. Okul Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Abdullah Tombul ve personeli tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, karşılama mangasını selamladı.

Polis adaylarıyla iftarını açan Vali Ustaoğlu, öğrencilere önemli uyarılarda bulundu. Hukukun üstünlüğü ve İnsan haklarının öneminden bahseden Vali Ustaoğlu, "Vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön plana çıkarmak, her birinizin taşımış olduğu üniformanın hakkını layıkıyla yerine getirmek ve anayasamıza uygun hukukun çizmiş olduğu çerçevede görev yapmak temel ilkelerimiz olacak. Sizler vatandaşımızın karşısında devleti temsil ediyorsunuz. Yapmış olduğunuz en ufak bir yanlış devlete mal olabilecek bir yanlış olduğunu göz önüne alarak her birinizin dikkat etmesi gerekiyor. Hukuk ilkeleri içinde hareket ederken vatanına, bayrağına, bu milletin değerlerine bağlı olarak da görev yapmanız önemli" dedi.


15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Ustaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Geçirmiş olduğunuz süreci hep birlikte görüyoruz. Özellikle 15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık. Bu memlekette bu milletin silahlarıyla bu millete nasıl silahların doğrultulduğunu, bu milletin vergileriyle alınan uçakların bu milletin tepesine nasıl bombaları yağdırdığını o gece gördük. Üzerlerine giymiş oldukları sözde üniformalar içerisinde nasıl terör estirdiklerini o gece gördük.

Ama Allah'a şükürler olsun milletimiz bu tanklara karşı siper durarak, kurşunlara göğüs gererek 250'nin üzerinde şehit verdik ama ne bayrağımızı indirdik ne ezanımızı susturduk. Her birinizin buradan mezun olduktan sonra, göreve başladığınız yerlerde devleti temsil etme noktasında beyninizi herhangi bir yere kiraya vermeden sadece biraz önce çerçevesini çizdiğimiz hukuk ilkeleriyle hareket edeceğinize inancım tamdır. Görevlerinizde başarılar diliyorum."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.