Kurban Bayramı öncesinde artan trafik yoğunluğuna karşı Bitlis’te güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Bu kapsamda Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Tahtalı Jandarma yol kontrol noktası ile İl Emniyet Müdürlüğü önündeki polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi'nden Türkiye'nin en büyük Krater Gölü'ne farkındalık yürüyüşü
Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi'nden Türkiye'nin en büyük Krater Gölü'ne farkındalık yürüyüşü
İçeriği Görüntüle

Bitlis Valisi Karakaya’dan Bayram Öncesi Yol Güvenliği Denetimi 1

Yapılan denetimlerde alınan trafik ve güvenlik tedbirlerini yerinde inceleyen Vali Karakaya, seyir halindeki vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını tebrik etti. Vali Karakaya, trafik kazalarının önüne geçmek için kurallara uyulmasının önemine dikkat çekti.

Bitlis Valisi Karakaya’dan Bayram Öncesi Yol Güvenliği Denetimi 7

“Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için hepimiz trafik kurallarına uymalıyız. Tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve kazasız bir bayram geçirmesini diliyorum. Hayırlı bayramlar.” diyen Vali Karakaya, sürücülere dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Bitlis Valisi Karakaya’dan Bayram Öncesi Yol Güvenliği Denetimi 6

Ziyaretlerde Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu da hazır bulundu.

Bitlis Valisi Karakaya’dan Bayram Öncesi Yol Güvenliği Denetimi 2Bitlis Valisi Karakaya’dan Bayram Öncesi Yol Güvenliği Denetimi 3Bitlis Valisi Karakaya’dan Bayram Öncesi Yol Güvenliği Denetimi 4Bitlis Valisi Karakaya’dan Bayram Öncesi Yol Güvenliği Denetimi 5

Muhabir: Alev Yaşar