Losev

Bitlis Valisi Çınar'dan Hizan'a ilçesine ziyaret

Videoyu Aç Bitlis Valisi Çınar'dan Hizan'a ilçesine ziyaret
A
a

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar, Hizan ilçesini ziyaret etti. Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu ve kurum amirleri tarafından karşılanan Çınar, ilçe merkezinde esnafla bir araya geldi.

Daha sonra belediyede incelemelerde bulunan Çınar, Hizan Öğretmenevi konferans salonunda muhtar ve güvenlik korucularıyla buluştu.

Çınar, bölgenin terör belasından tamamen kurtulması için gereken çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: 

"Bizim işimiz hem çok zor hem de çok kolay, biz toplumla uğraşıyoruz bu çok şerefli bir iştir. Eğer ihmal edersek topluma haksızlık etmiş oluruz. İşimizi yaparsak topluma hizmet etmiş oluruz. Eğer biz işimizi yapmasak toplumun bize hakkı geçer kul hakkı da çok zor bir vebaldir. Eskiden, kravatı takan kafaya şapkayı geçiren sokakta geçerken herkes ayağa kalksın bana saygı göstersin diyen bir devlet anlayışı vardı. Ama şimdi ben vali olarak ve bütün arkadaşlarımız vatandaşa hizmet etmeyi kendimiz için büyük bir şeref olarak görüyoruz ve öyle davranıyoruz. Bu önemli bir değişim. Önceleri, devlet sağcı solcu kim varsa içeri atıyordu. Düşünün Recep Tayyip Erdoğan dahil bütün liderleri içeri atmışlar, öyle bir devlet anlayışı vardı. Bunlar çok önemli şeyler şimdi ise herkes özgür konuşabiliyor."

Tüm terör örgütlerini dış devletlerin Türkiye'nin başına saldığını aktaran Çınar, "Bir adamın şehrini bombalarsan çoluk çocuğunu ve yaşlı demeden herkesi öldürürsen o halkın insanları normal davranabilir mi? Onu da hemen kullanıp, dini terimler söyleyerek ellerine silahlar verip bizim üstümüze saldılar ve hala salıyorlar. Suriye' ye aynısını yaptılar ve başardılar, şimdi hepsi yurtlarından oldular. Sadece denizde boğulan Suriyeli sayısı 10 bini geçti. Şimdi ayakta kalan bir Türkiye var onu da yıkmaya çalışıyorlar. Tüm terör örgütlerinin amacı Türkiye'yi yıkmak, buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. İlçeniz çok güzel, sahip çıkın, teröre teslim etmeyin." diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.