Losev

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, askeri personele takdirname belgesi verdi

Videoyu Aç Bitlis Valisi Ahmet Çınar, askeri personele takdirname belgesi verdi
A
a

Bitlis Valisi Ahmet Çınar kış ayları boyunca bölücü örgüt mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda üstün başarı sergileyen askeri personele takdirname belgesi verdi.

Valilik makamında düzenlenen törene Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Gezer ve Jandarma Alay Komutanlığında görevli askeri personeller katıldılar. Makama gelen tüm personelleri tek tek karşılayan Vali Ahmet Çınar, operasyonlarda gösterdikleri üstün başarılarından dolayı tebrik ederek, daha önceden hazırlanan takdirname belgelerini verdi.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, operasyonlarda üstün başarı elde eden askeri personeli resmi anlamda özelliği olan takdirname ile ödüllendiklerini belirterek şunları söyledi:

Jandarma Komutanlığımıza bağlı arkadaşlarımız, Subay, astsubay, uzman er-erbaşlarımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden hem yabancı ülkelerin hem de ülkemiz içerisinde bulunan teröristlerin tamamını, niyetlerine, emellerine karşın ülkemizin bütünlüğü için mücadele ediyorlar. Bunu da yaz kış demeden saat mefhumu gözetmeden, gerçekten doğrudan ateşin içerisinde mücadele ediyorlar. Tabi ki hepsine biz minnettarız. Ülke ve millet olarak hepsine müteşekkiriz. Ancak biraz daha öne çıkan durumlar ve arkadaşlarımız oluyor. Bugünde terörle mücadelede üstün başarı gösteren, canlarını ortaya koyan arkadaşlarımıza Takdirname, resmi anlamda bir özelliği de olan takdirname ile ödüllendirmiş olduk.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.