DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Valiliğine İsmail Ustaoğlu atandı

Videoyu Aç Bitlis Valiliğine İsmail Ustaoğlu atandı
A
a

Bugün yayınlanan İçişleri bakanlığı valiler kararnamesi ile Zonguldak Valiliğine atanan Bitlis Valisi Ahmet Çınar'ın yerine Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu Atandı.

Yeni Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu Kimdir

1968 yılında Düzce'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Düzce'de tamamladıktan sonra 1988 yılında girdiği üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 1994 yılında Kütahya Kaymakam adayı olarak göreve başladı. 1997 yılında kur'a ile Rize-Hemşin kaymakamlığına atandı.

Bundan sonra sırasıyla Van-Saray, Sivas-Hafik, Konya-Cihanbeyli ve Bilecik-Osmaneli Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2008 yılı kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Bu süre içerisinde 1 yıl boyunca İdari ve Mali İşler Dairesi Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2009 yılı kararnamesi ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak atandı. 2013 yılı mülki idare kararnamesiyle Açık bulunan 1 inci derece kadrolu Strateji Geliştirme Başkanlığına İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı İsmail USTAOĞLU’nun atanması kararlaştırıldı.01.06.2016 tarihli kararname ile Bayburt Valisi, 13/06/2017 tarihli ve 2017/10458 sayılı kararname ile de Bitlis Valisi olarak atandı.

Yeni Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu Evli olup, 2 oğlu ve 1 kızı vardır.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.