Losev

Bitlis Valiliğine atanan Oktay Çağatay kimdir

Videoyu Aç Bitlis Valiliğine atanan Oktay Çağatay kimdir
A
a

Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler kararnamesi ile Bitlis Valiliğine Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay atandı.

Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler kararnamesi ile Valilerin yerleri değişti. Buna göre 21 ilin valisi görevden alınırken, 39 ile de yeni vali atandı.

BİTLİS VALİLİĞİNE ATANAN OKTAY ÇAĞATAY

Bitlis Valiliğine Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay atandı. Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay kimdir?

25 Aralık 1973’de Kırşehir’in Kaman İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Kaman’da, lise öğretimini Ankara Keçiören Çevre Saglık Meslek Lisesi’ nde tamamladıktan sonra 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde eğitim görmeye başladı. 1994 yılında lisans eğitimini bitirdi. 1994 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı.

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi ve Kırıkkale Sulakyurt İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Asaleten atandığı Isparta’ nın Aksu İlçesinde görev yaptıktan sonra, 2003 yılında atandığı Kahramanmaraş İli Andırın İlçesinde 5 yıl görev yaptı. 2008-2010 yılları arasında Kargı ilçesinde görev yapan Çağatay, 2010 yılı ağustos ayından itibaren görev yaptığı Osmaniye’nin Bahçe ilçesindeki görevinden sonra Gelibolu Kaymakamlığı’na atandı. Evli ve iki çocuk babası.

23/08/2017 tarihinde Mülki idare amirleri yaz kararnamesi ile 300 mülki idare amirinin görev yerlerinde değişiklik ile kararname kapsamında Oktay Çağatay Gaziosmanpaşa kaymakamlığa atanmıştı. Son Resmi Gazetede ise Bitlis Valisi olarak atandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.