Losev

Bitlis Valiliği: Özel Kalem Müdürlüğünün adı kullanılarak personel listesi alınıyor!

Videoyu Aç Bitlis Valiliği: Özel Kalem Müdürlüğünün adı kullanılarak personel listesi alınıyor!
A
a

Bitlis Valiliğinin ve Özel Kalem Müdürlüğünün adı kullanılarak kurumlardan personel listesi, kurum bilgileri gibi bilgi ve belge isteyen kişilere itibar edilmemesi istendi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bitlis Valiliğimiz ve Özel Kalem Müdürlüğümüzün adını kullanarak kurumlardan personel listesi, kurum bilgileri gibi bilgi ve belgelerin istendiği tarafımıza bildirilmiştir. Valiliğimiz ve Özel Kalem Müdürlüğümüzün böyle bir talebi bulunmamaktadır." denildi.

Konuyla ilgili telefon veya diğer iletişim araçlarını kullanarak kişi ya da kurumlarla irtibata geçip bilgi ve belge talebinde bulunan şahıslara kesinlikle itibar edilmemesi istenen açıklamada, benzer bilgi ve belge talebiyle karşılaşılması durumunda şahısların bilgilerinin alınarak ivedi şekilde Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi gerektiği kaydedildi.


Açıklamada, Bitlis Valiliğinin adını kullanarak yardım kampanyası adı altında para toplayan şahısların da olduğunun tespit edildiği bildirildi.

Valiliğin herhangi bir yardım kampanyasının bulunmadığına işaret edilen açıklamada, bu şahıslara itibar edilmemesi ve yardım talebi ile karşılaşılması durumunda valiliğe bilgi verilmesi istendi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.