DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis uzem nedir nasıl giriş yapılır

Videoyu Aç Bitlis uzem nedir nasıl giriş yapılır
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi 2007 yılında kurulmuştur. Bitlis Eren Üniversitesi uzaktan eğitim merkezi çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülmektedir.

Uzaktan Eğitim Nedir?

Uzaktan EğitimUzaktan Eğitim ; zamandan ve mekandan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğu olmaksızın mevcut var olan bilgisayar teknolojileri vasıtası ile tamamen sanal ortamda canlı, görüntülü, sesli olarak derslerin işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar izleyebileceği ve görüntüleyebileceği, günümüz şartlarında eğitim ve öğretimin hızla bilgisayar ortamında geçtiği akılcı, çağdaş, yenilikçi bir eğitim sistemidir.

Uzaktan Eğitim ; bir açık öğretim sistemi ya da örgün öğretimin yanında başvurulan ikinci sınıf bir öğretim sistemi değildir. Aksine yıllardır ileri düzey gelişmiş ülkelerde uygulanan ve en yeni ölçme ve değerlendirme metotları kullanılan, en modern donanıma sahip eğitim sistemidir.

Bitlis Eren Üniversitesi öğrencileri, bildiğiniz üzere pandemi nedeniyle yüzyüze eğitimlere ara verilmiştir. Eğitimlere uzaktan eğitim ile sürdürebilmek için bir öğrenme yönetim sistemi kullanılmaktadır. Sisteme https://uzem.beu.edu.tr/ adresinden giriş yapılabilmektedir. Ayrıca tablet ve telefondan da giriş olmaktadır. Sisteme giriş yapabilmek için kullanıcı adı alanına öğrenci numaranızı şifre ise üniversitenin vermiş olduğu şifredir.

Bitlis Eren Üniversitesi Uzaktan Eğitim uzem sistemini daha iyi tanımak için video izle bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.