DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis TSO FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi

Videoyu Aç Bitlis TSO FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi
A
a

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

TSO Başkanı Davut Tezcan, 81 ilde yapılan ortak basın açıklamasını okuyarak, 15 Temmuz gecesi milletin ve milli kurumların, demokrasiye kasteden alçakça bir saldırıyı önlediğini aktardı.

Halkın sandığa ve demokrasiye sahip çıktığını, darbe girişimine karşı tepkilerini ilk anda ortaya koyduklarını ifade eden Tezcan, şöyle devam etti: 

Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir.
Başta sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclis'teki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.