Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis TOKİ 4. Etap ile Tatvan Devlet Hastanesi’ne yeni imar yolu açıldı

Videoyu Aç Bitlis TOKİ 4. Etap ile Tatvan Devlet Hastanesi’ne yeni imar yolu açıldı
A
a

Bitlis Belediyesi tarafından, Rahva bölgesindeki TOKi 4. Etap ile Tatvan Devlet Hastanesi’ne yeni imar yolu açıldığı belirtildi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda TOKi 4. Etap ile Tatvan Devlet Hastanesi’ne yeni imar yolu açan Bitlis Belediyesi, yolu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu. 5 aylık sürede 50 projeden 19’unu hayatta geçiren Bitlis Belediyesi, projelerin yanı sıra vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmetlerini sürdürüyor. Belediye, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da başarılı hizmetlere imza atıyor.

Yapımı tamamlanan yolu inceleyerek Fen İşleri Müdürü Murat Yıldız’dan bilgi alan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, vatandaşların refahı için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek için yeni imar yolları açtıklarını aktaran Başkan Tanğlay, “Çağdaş şehircilik anlayışının en temeli yol hizmetidir. Eğer yolunuz yoksa diğer hizmetlerin kıymeti pek yoktur. Dolayısıyla yol medeniyete açılan kapıdır. Bugün Bitlis’imizin birçok yerinde eş zamanlı olarak yol çalışmaları yapıyoruz. Söz verdiğimiz projelerimizin yanı sıra vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni imar yolları yapıyoruz. Vatandaşlarımız bu yolları daha rahat kullanabilmesi için duvar, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını da yürütüyoruz. Yaşanabilir bir Bitlis için hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.