Losev

Bitlis'teki Viran, Metruk Yerler Kamuoyu ile Paylaşılıyor

Videoyu Aç Bitlis'teki Viran, Metruk Yerler Kamuoyu ile Paylaşılıyor
A
a

Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer, Bitlis’teki madde bağımlılarının takıldıkları mekanları gezmeye, bu yerlerle ilgili alınması gereken önlemleri kamuoyu ile paylaşıyor.

Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer açıklamasında, TOKİ’de ki Afet Konutları, ısrarlarımız sonucu yıkıldı. O bölge ciddi mana da rahatladı. Her mahalle de bulunan bu ve benzer yerlerle ilgili de çeşitli çözümler bulmaya başladık. Sosyal konutlar mevkindeki bu yerlerle ilgili de acilen çözüm bulmalıyız.

Şimdiye kadar tescili yapılarla ilgili çalışmamız rehabilite edilmeleri üzerine oldu. Zaten bu yapıların yıkılmalarını talep etsek bile bu mümkün değil.

Bugüne kadar sadece bu ve benzer viran, metruk yerlerin yıkılmasını yada tedbir alınması gerektiğini ifade ettik. Çoğu vakit de Düşünce Akademisi olarak kendi çapımız da bir gayret içerisin de olduk. Çözümler bulduk. Allah güç, kuvvet verdikçe bu sorunu Bitlis’te en aza indireceğiz. Hatta bitirinceye kadar da durmayacağız.

Herkesi topyekun seferber olmaya davet ediyoruz. Bu kardeşlerimizi tedavi olmaya ikna etmeli, gerekli sevgiyi, şefkati, muhabbeti esirgememeliyiz. Herkes hata yapabilir, lütfen bu kardeşlerimizi kazanalım dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.