Losev

Bitlis'teki sağlık sektörünün iyilik melekleri

Videoyu Aç Bitlis'teki sağlık sektörünün iyilik melekleri
A
a

Bitlis'teki Evde Bakım Hizmeti alan vatandaşlar için iyilik melekleri hizmetlerini sürdürdüğü gibi vatandaşların görüş ve önerilerinide not almayı ihmal etmiyor.

Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından resmi sosyal ağ hesaplarından çalışmaları hakkında duyuru yaparak vatandaşları bilgilendiriyor.

Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yaptığı hizmetler arasında hastaların ayağına giderek evde sağlık hizmeti sunarak hasta ve hasta yakınlarına aldıkları hizmet konusunda düşünce ve fikirlerini aldı. Ziyaret ettikleri hasta ve hasta yakınlarınada çeşitli hediyeler veriliyor.

Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği sosyal ağ hesaplarında paylaşılan mesaj duygulandırdı.

Zamansız Mekansız Sevgi;

Bilirsiniz Gerçek Sevgi ne zamana sığar, ne mekana. Gönüle sığsaydı, yürek kelimesi olmazdı, yüreğe sığsaydı, kalp kelimesi olmazdı.
Size Bitlis'teki Evde Bakım Hizmetlerinden bahsedeceğim. Bazılarımız için sorumluluk, bazılarımız için zorunluluk, bizim içinse Gönüllüktür Evde Bakım Hizmetlerimiz. Bitlis'in dağı, taşı, patika yollarını aşmak zor gelse de; pansuman yaptığımız Felçli bir teyzemizin veya boyun kanülünü değiştirdiğimiz engelli kardeşimizin, yakınlarının yüzünde ki minnet duygusu siler bütün yorgunluğumuzu.

Bugün Bitlis Devlet Hastanemiz Başhemşiresi Ayşe Çoban Öztürk'le beraber Evde Bakım Hizmeti alan vatandaşlarımızı ziyaret ettik, hastalarımıza ve yakınlarına hizmetlerimiz konusunda düşüncelerini sorduk,onlardan gelen istekleri not ettik. Küçükte olsa hediyelerimizi verdik. Bir kez daha gördük ki içten gelen bir gülümseme ve yürekten gelen Sevgi bütün hastalıkların en büyük dermanıdır...

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.