Losev

Bitlis'teki parklarda temizlik ve bakım çalışması

Videoyu Aç Bitlis'teki parklarda temizlik ve bakım çalışması
A
a

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alan ve parklarda temizlik çalışmaları devam ediyor.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın talimatıyla kent genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütülüyor. Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak yaz günlerinde vatandaşların akın ettiği parkların temizliğine azami derecede özen gösteriyor. Parkların günlük temizliği yapılırken tahrip edilmiş kamelyalar ve bankların da tamiri yapılıyor.

Vatandaşların ve çocukların parklarda rahat ortamda olmaları, dinlenmeleri, vakit geçirmeleri için bakım yapılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay;’’ Temizlik çalışmaların başlattık ve tadilat,tamirat ve yenileme işlerini de beraberinde gerçekleştiriyoruz. Neler yapıyoruz, kamelyalar, banklar oyun gruplarımızı tamir ediyor veya yenilerini takıyoruz diyen Başkan Tanğlay sorumluluğumuzda bulunan parklar, mezarlıkların ve talep edilen okullarımızın çevre temizliği, budama gibi işleri yaparak bakımları planlı hale getirip çalışmalarımızı devam ettiriyoruz’’ dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.