DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'teki Futbol Hakemleri Dernek Kurdu

Videoyu Aç Bitlis'teki Futbol Hakemleri Dernek Kurdu
A
a

Bitlis’te görev yapan faal futbol hakem ve gözlemcileri dernek çatısı altında birleşti.

Kuruluşunu, yaptığı 1. Olağan kongreyle duyuran Bitlis Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığına Özcan Sarman seçildi.

Bitlis Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda tek liste halinde yapılan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Dernek başkanlığına seçilen futbol gözlemcisi Özcan Sarman, yaptığı konuşmada hakemlerin futbolun vazgeçilmez bileşenlerinden biri olduğuna dikkat çekti. Son yıllarda futbol hakemlerinin uluslar arası başarılarına vurgu yapan Sarman, “Bildiğiniz üzere futbolun en önemli ana bileşenlerinden biri de hakemlerdir. Hakem olmadan bir halı saha maçı bile oynanmıyor. Böylesine önemli görevi üstlenen Bitlis’teki futbol hakemlerini bir çatı altında toplayabilmek amacıyla derneğimizi kurmuş bulunuyoruz. Hakemler arasında dayanışmayı arttırmak, olası sorunlara karşı ortak tavır sergilemek ve birlik bütünlüğümüzü pekiştirmek adına bu derneğin kuruluşunu önemsiyoruz. Futbolun taban birlikleriyle ortak faaliyetler geliştirerek derneğimizin Bitlis’te futbolun gelişimine katkı sunacağına inancım tamdır” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından tek liste halinde seçime gidildi. Programın sonunda ise futbol hakem ve gözlemcileri hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.