Losev

Bitlis’teki Camiler gül suyu kokuyor

Videoyu Aç Bitlis’teki Camiler gül suyu kokuyor
A
a

Bitlis’teki tüm camileri düzenli olarak temizleyen Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Cuma günleri Cuma namazı öncesi camilere ‘gül suyu’ sıkıyor.

Bitlis’li vatandaşların ’ın temiz bir mekânda rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirmelerine imkân sağlamak amacıyla Bitlis  Belediyesi tarafından başlatılan cami ve mescidleri temizleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Camileri ve mescidleri sürekli temizlemekle görevli Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı cami temizleme ekibi, Cuma günleri camilerde tulumbalar yardımıyla camilere gül suyu sıkıyor.

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı cami temizleme ekibi şehir  genelindeki tüm camilerde temizliğe başladı. Cami temizliği için özel kurulan ekipler, ilk etapta halıları , kapı, cam, ahşap, minber, kitaplık gibi bölümlerin de temizliği titizlikle gerçekleştiriliyor.yapılan temizlik çalışmaları ardından camilere gül suyu sıkılarak Bitlis’li vatandaşlara gül kokulu camilerde ibadetlerini yapma fırsatı sağlıyor. Bitlis’in merkez mahallelerinde başlayan ve tüm camilerde devam eden temizlik işlemleri, kent genelindeki tüm camilerde periyodik olarak gerçekleştirilecek.

Kent sakinlerinin temiz ve hoş kokan bir ortamda ibadetlerini yapabilmesi için Cuma günleri  Cuma namazından önce camilerin gül suyu sıkılacağını belirten Bitlis Belediye Başkanı İsmail Ustaoğlu, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz cami temizleme ekibimiz, manevi duyguların yoğunlaştığı camilerimizde ,halkımızın ibadetlerini rahatça yapabilmesi için, Kent merkezi ve Mahallerimizde  bulunan tüm cami ve mescitlerin temizliğini yapıp, gül suyu sıkılacağını" söyledi. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.