Losev

Bitlis'te zabıtalara etkili iletişim semineri

Videoyu Aç Bitlis'te zabıtalara etkili iletişim semineri
A
a

Bitlis Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıta personeline, kişisel gelişim ve etkili iletişim konularında seminer verildi.

Hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız sürdüren Bitlis Belediyesi tarafından, Belediyenin dışa açılan penceresi olarak görülen zabıta personeline ” Kişisel Gelişim ve Etkili İletişim” konulu seminer verildi.
Belediyeye ait toplum destek merkezinde  gerçekleştirilen seminere Zabıta Müdürü ve zabıta memurları katıldı. Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından organize edilen Semineri Eren Üniversitesinde görev yapan Öğretim görevlisi Ali Geylani yönetti.
 
Zabıtaların her gün onlarca vatandaş ve esnafla yüz yüze geldiklerini, karşılıklı diyalog halinde olduklarını ve zaman zaman da bu diyalogun her iki tarafı da olumsuz etkileyebilecek nitelikte olabileceğine dikkat çekilen seminerde, etkili iletişim kurabilmenin yolları anlatıldı.
 
Olumlu düşünme, özgüven sahibi olma ve etkili iletişim kurabilmenin bireylerin hayatlarında çok önemli yeri olduğuna işaret edilen seminerde, Zabıta personelinin çevredeki kişilerle kuracakları iletişimin zabıtaların vatandaş tarafından benimsemelerinde önemli rol oynayacağı vurgulayan Öğretim görevlisi Ali Geylani, pozitif düşünce gücünüzü kullanarak hayatınızdaki birçok şeyi olumlu yönde etkileyebilirsiniz. İnsan önce kendini değiştirmelidir. Değişimi yakaladığınızda, kendinize güvendiğiniz de ve hayatı olumlu bakış açısıyla değerlendirdiğinizde insanların size bakış açısı da değişecektir” tavsiyesinde bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.