Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis’te zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Videoyu Aç Bitlis’te zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi
A
a

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinin genelinde “İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı” ve pazar günleri faaliyet gösteren iş yerlerinin “Hafta Tatili Ruhsatı” ile ilgili denetimlerine devam ediyor.

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerine yönelik yaptığı denetimlerde "İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı" ve "Hafta Tatili Ruhsatı" iş yerlerinin temizliği ile sağlığa uygunluk kurallarına uyup uymadıklarını denetledi.

Denetlemelerle ilgili açıklama yapan Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürü Nazım Özdemir, kayıt dışı esnafa yönelik denetimleri sıklaştırdıklarını dile getirerek, "Çalışmalarımız kapsamında, çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren iş yerlerinin kontrollerini yaparak, ruhsatsız olanları tespit ediyoruz. Bu iş yerlerini kayıt altına alıp, haksız rekabeti önlemek istiyoruz. Ruhsat almadan faaliyet gösteren iş yerlerinin en kısa zamanda belediyemiz ruhsat servisimize başvurmaları gerekmektedir. Bu konuda  esnafların duyarlı olacağından ise şüphemiz yok" dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.