Losev

Bitlis'te yol asfaltlama çalışmaları başladı

Videoyu Aç Bitlis'te yol asfaltlama çalışmaları başladı
A
a

Bitlis Belediyesi ekipleri, bozulan yollarda onarım çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt dökülürken, ekipler son olarak Gazibey Mahallesi'ndeki ana yolda ve Atatürk Mahallesi'nde bulunan Batarya kavşağından başlanarak Kale altına kadar devam eden yolda asfaltlama çalışmaları yaptı.

Asfalt ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalleler arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi. Bağlantı yollarının ardından diğer cadde ve sokakların asfaltlama, bakım ve onarım işlerine ağırlık veren Bitlis Belediyesi, yaz döneminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bitlis'in birçok noktasında devam eden asfalt çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Bitlis Belediye Başkan Vekili Ahmet Çınar; "Bitlis'i daha güzel, daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Başta yeni yol yapımı, yol açımı ve asfalt serimi olmak üzere Bitlislilerin yaşam kalitesini daha da yukarıya çıkaracak çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.