Losev

Bitlis'te Valilik Kupası Kayak Yarışması Yapıldı

Videoyu Aç Bitlis'te Valilik Kupası Kayak Yarışması Yapıldı
A
a

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Valilik Kupası Kuzey Disiplini Kayak Yarışması düzenlendi.

El-Aman Hanı Kayak Merkezinde 4 kategoride düzenlenen yarışmaya katılan 58 sporcu, dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.
 
Kentte kayak sporunu geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren sporcuların ödülleri düzenlenen törenle verilecek.
 
Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Medeni Öztaş, yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya önem verdiklerini belirterek, Bitlis'in güzel bir yarışmaya evsahipliği yaptığını söyledi.
 
Kentte 7'den 70'e herkesin kayak yapabilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade eden Öztaş, şöyle konuştu:
 
"Yarışmaya katılım oldukça iyi. Yarışlara katılan ve derece elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tür spor aktivitelerini düzenlemeye devam edeceğiz. Valilik Kupası adı altında bugün kuzey disiplini kayak yarışmasını düzenledi. Yarın da Erhan Onur Güler Kayak Merkezinde alp disiplini yarışmasını düzenleyeceğiz. Bu yarışmaya da 6 kategoride 130 sporcu katılacak."
 
Sporculardan Mehmet Çelik ise kayak yapmayı çok sevdiğini bildirerek, yarışmada iyi bir performans gösterdiğini söyledi.
 
Musa Kaya da yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışmada iyi derece almanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.