DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis'te uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi

Videoyu Aç Bitlis'te uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi
A
a

Bitlis'te, düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 134 bin 280 paket gümrük kaçağı sigara, 1 kilo 20 gram metamfetamin ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, terör örgütlerinin finansmanında kullanılan gümrük kaçağı sigaraların ve uyuşturucu maddelerin il merkezine girişi, batı illerine sevkıyatı ve satışının önüne geçmek amacıyla çalışma yürüttüğü belirtildi.

Ekiplerin, 20-30 haziran tarihlerinde yaptığı yol kontrolleri sırasında durumlarından şüphelenilen 5 araçta yaptıkları aramalarda, 134 bin 280 gümrük kaçağı sigara, 1 kilo 20 gram uyuşturucu metamfetamin ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Olaylarla ilgili C.E, Y.S, S.A, İ.D, B.B. ve T.B. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır. Haklarında 'sigara kaçakçılığı', 'resmi belgede sahtecilik', 'uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve nakletmek' suçlarından adli işlem yapılmıştır. C.E, Y.S, S.A, İ.D. ve B.B, işlemlerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, T.B. ise tutuklanmıştır."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.